Σεπτέμβριος 2019 archive

Η τσάντα στο σχολείο

Η εκπαιδευτική δράση «Η τσάντα στο σχολείο» θα συνεχίσει να υλοποιείται και το σχολικό έτος 2019-20 στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας. Με τη συγκεκριμένη δράση καθιερώνεται η παραμονή της σχολικής τσάντας των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου για τουλάχιστον δυο (2) Σαββατοκύριακα το μήνα στο σχολείο. H τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο την Παρασκευή, πριν …

Continue reading

Αθλούμαι στην Καλαμαριά

Με γενικό τίτλο «Αθλούμαι στην Καλαμαριά», το Γραφείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Καλαμαριάς, διοργανώνει πληθώρα αθλητικών εκδηλώσεων.

Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Καλή, δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!!!  

Πιλοτικό Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα OSOS

Το σχολείο μας επιλέχθηκε – κατόπιν σχετικής αίτησής του – να συμμετάσχει στο Πιλοτικό Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα OSOS (Open Schools for Open Societies). . Το έργο αυτό μελετάει και ενθαρρύνει το σύγχρονο σχολείο προς την απόκτηση χαρακτηριστικών ενός ανοιχτού, καινοτόμου και δημοκρατικού «οικοσυστήματος», με ενεργή συμμετοχή τόσο στην εκπαιδευτική όσο και στην τοπική κοινότητα. Το ανοιχτό …

Continue reading

Ανακοίνωση για τον Αγιασμό

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00. Θα ακολουθήσει ενημέρωση των γονέων για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος καθώς και για άλλα θέματα. Οι μαθητές θα προσέλθουν χωρίς τις τσάντες τους και θα αποχωρήσουν στις 11:00. Καλή σχολική χρονιά!