Κατηγορία: Επισκέψεις

Από το σιτάρι στο ψωμί

Την Τέταρτη 3/4/2024 τα παιδιά της Γ και Δ τάξης επισκέφθηκαν τους «Μικρούς Ήρωες»  στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Από το σιτάρι στο ψωμί». Μπήκαν στη διαδικασία παραγωγής ψωμιού βιωματικά ζυμώνοντας το δικό τους ψωμάκι. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως τοξοβολία, μπαλονοδρομίες και ποδόσφαιρο.  

Επίσκεψη της ΣΤ’ τάξης στο οχυρό Ρούπελ

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 η Στ? τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε το οχυρό Ρούπελ που βρίσκεται κοντά στον Προμαχώνα Σερρών και δίπλα στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Το Ρούπελ είναι ένα από τα πιο ιστορικά οχυρά της Ευρώπης και ανακαλεί στιγμές δόξας και ηρωισμού της ελληνικής ιστορίας. Σήμερα θεωρείται μοναδικό στην Ευρώπη. Αν και εξακολουθεί να …

Συνέχεια ανάγνωσης

5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018

Η Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 ορίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018». Με σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ» οι σχολικές μονάδες υλοποίησαν διάφορες αθλητικές δράσεις. Το σχολείο μας επισκέφθηκε το Αθλητικό Κέντρο «Τζιόλας» στη Θέρμη, όπου οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Επίσκεψη της Γ’ τάξης στο “Νους”

Η Γ’ τάξη του Σχολείου μας σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2015 επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Ψηφιακής Μάθησης και Επικοινωνίας “Νους”. Τα παιδιά παρακολούθησαν το πρόγραμμα “Ζώα και φυτά” και έπειτα έφτιαξαν τα δικά τους βιντεάκια για τα ζώα της Αυστραλίας. Παρακολουθείστε τα βιντεάκια που δανειστήκαμε από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου “Νους”