Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Ο λαχανόκηπός μας!

Και ναι ο λαχανόκηπός μας που τόσο πολύ όλοι θέλαμε έγινε πραγματικότητα. Μαρουλάκια, κρεμμυδάκια, αλλά και πολλά αρωματικά, όπως λεβάντες, ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο. Για αυτόν τον λαχανόκηπο δούλεψαν τα παιδιά του Δ2 με τη δασκάλα τους Στοϊλίδου Λένα και έγιναν για λίγο μικροί κηπουροί.    

Συγχαρητήρια επιστολή – «Ο Κάφκα και η κούκλα»

Μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στην Α’ Τάξη για το σχολ. έτος 2024-25

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα ονόματα των μαθητών και μαθητριών που θα φοιτήσουν για το σχολικό έτος 2024-25 στην Α’ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς βρίσκονται αναρτημένα στην είσοδο του σχολείου.

Από το σιτάρι στο ψωμί

Την Τέταρτη 3/4/2024 τα παιδιά της Γ και Δ τάξης επισκέφθηκαν τους «Μικρούς Ήρωες»  στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Από το σιτάρι στο ψωμί». Μπήκαν στη διαδικασία παραγωγής ψωμιού βιωματικά ζυμώνοντας το δικό τους ψωμάκι. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως τοξοβολία, μπαλονοδρομίες και ποδόσφαιρο.  

Γιατί ο κλόουν είναι διαχρονικός!

Είναι ο ήρωας, ο αστείος ανθρωπάκος που μας κάνει να γελάμε και να ξεχνιόμαστε, μικροί και μεγάλοι. Το Δ2 τον τίμησε. Γίναμε όλοι για λίγο κλόουν.